Cafebures

Tomate 24 hores al cafè burès

23 d’abril 2007

Unes quantes fotos del Casament !!



Aixo es que es per flipar en colores... sempre amb la roba de treballar i tal i aqui mudadissims ells j0asj0aj0j0sj0as ( al fons els pisos vermells fa perdre glamour pero bueno... i els containers sin precio xDDDDDDDDD anda que 0 patatero pel fotograf !!!! )



Si bernat si, tal i com et va dir el manel tenim la paginota aquesta que ens rajem de deu i sa mare xDDDDDD ostia si sembleu gent normal i tot amb aquests trajes i vestidets tu!!



Aqui el mafios numero 1 de tot castellbell... l'oxana radiant com sempre... MANEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEL una VOOOOOOOOOOOOOOOOOll!!!!!!

Mala gente que ens has tingut tot el cap de setmana el cafe tancat ¬¬



Toma fotazo dels nuvis !!! pse el raba sempre va amb traje pero por dios la yoli aixi guanya mil eh? ole ole que fort casats i tot mare de deu que me mateeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!



Aqui el senyor Quico amb la respectiva FLOR! xDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Se que em vas demanar molt educadament que no poses cap foto teva pero algu t'ha trait i he rebut aixo al correu ( accepto soborns d'ambdues parts per que calli o xerri qui es la font) i com bon membre tomatero que soc em veig amb l' oblicacio moral de posar-la !!!!

La Raquel guapissima del mil pero tu diria que ja portaves unes copetes de mes eh? xDDDDDD

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici