Cafebures

Tomate 24 hores al cafè burès

22 de març 2007

Uo!!!!! que encara que et tenim al quinto coño que consti que encara et tenim present eh? fa gracia estar llegint el Regio7 i veure el teu careto d'emocio cantant i tal. per les noticies que ens envieu veig que per aquells mons tot va de muerte ^^ que segueixi aixi bandarres.

Pd: Recors per tu tambe laiona que fijo que us foteu uns riures dels bons quan mireu la pagina, que se que la mireu tomaterosssssssssssssssssssssssssssss ( no hi ha res com l'ajuda del Marc que ha posat espiadors de gent que ens mira j0sa0jsajsa0j)




I per els que no la coneixeu, aqui teniu la Maria-ona, la bandalica violenta barcelonina ^^ tenim un space pendent eh?

Pd:Una foto de quan es posa Tuning com diu ella per anar a robar pels carrers de barcelona, jo ja li dic que deixi la mala vida i treballi pero li va massa aixo de ser persona violenta i atracar a la gent a la llum del dia, la seva especialitat? hmnn el metro i el Corte ingles. Avisats esteu.

Pd:Tinc poca feina o sigui que difamo una mica aixi hi ha tomate del bo i de l'autentic, vamos del que dius PERO QUE COLLONS ESTA DIENT EL CABRONASS!!!!! ;@@



Pinta xunga eh? xDDDD

Listening:

1 comentaris:

  • A la/es 11:51 p. m. , Anonymous Anònim ha dit...

    O_o jo és k et mato XDDDDDDDDDDD kabrondemerdadifamadoragorerollagador!!!!!!!!!!!!! Aprofita quan anem a space k serà lo últim k faràs a la vida xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD P.D: no siguis MeRu i borris el post xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici