Cafebures

Tomate 24 hores al cafè burès

23 d’abril 2007

TOMAAAAAA PER FI TENIM LA FOTO DEL AÑO!!!!!!!




Doncs si senyors i senyores foto primicia del Xesco i la Xesca! si es que quanto glamour!!!! quanto fashionismo por diossssssss!!!!!!!!!!!!!!!

Encara tenim un reportatge pendent eh? h0as0has0sa0as la mare de deu qui ho diria si es que aquesta primavera esta trastocant a tothom!!!

Em sembla que us haureu d'engalanar aixi per anar de parrandeo que sembleu gent important i tot ( menu es que ho sou que sou el centre de les mirades i de les fotos fetes a traicion amb mbl xDDDDD )
Es que les que tenia sortieu força com el cul i aqui quedeu tremendos !!!

El paparazzi infiltrao al bodorrio m'ha dit que poses aixo:

Com podeu observar a la foto la Xesca ENCARA portava posades les ARRACADES!!! <-- Lanu per uns quants xupitos no poso la resta ok? Com aqui hi ha democracia ho farem diferent, començeu a postejar si voleu saber tot el tomate o em deixo subornar amb xupitos pel meu silenci ok? vatros maneu xDDDDDD

Pd: Xesqueandoooooooo me paso el dia Xesqueandoooooo.......

Pd2:Salutacions cordials des de Castellbell als companys/es de feina de la Xesca que tinc entes que sou uns fidels seguidors del tomateo, a vere si ens pagueu una ronda un dia no?

Pd3: Heu de demanar al Manel que posi adsl al Cafe i fem un pirateo de les cameres de seguretat i fem un Gran Hermano cutrillo pero que seria la bomba aqui una pantalleta a temps real amf amf

Listening:

1 comentaris:

  • A la/es 8:42 a. m. , Blogger LaRsNoW ha dit...

    Volem que ho expliquis TOOOOOT ja

    A demes ja et pagarem nosaltres els xupitooos no siguis una persona dèbil

     

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici